tisdag 24 februari 2009

Jakten på en kreativ florist

Nu har vi checkat av några punkter på attgöralistan. Bröllopstårta, check, cateringen check check. Jag har förstått att alla som erbjuder tjänster till kunder inte nödvändigtvis behöver vara serviceinriktade. Men efter lite letande hittade jag dem som faktiskt gillar kunder, så de fick det bli. Nu letar jag efter en florist som kan tänka lite utanför "vill du ha en rund eller droppformad bukett?" eller "Det kan ju vara fint med lite brudslöja som fyller ut kanske? Någon som inte gäspar trött eller säger "Det räcker om du kommer in och beställer veckan innan, det blir nog bra". Nej, någon som gillar en utmaning och gillar sitt jobb. Kan du tipsa om någon i Stockholmstrakten?

Första bröllopspysslet färdigt









Nu är våra inbjudningar klara. För en pysseloholic som jag har det inneburit vakna nätter, beslutsvånda, prestationsångest... och total lycka!! Efter pysslets gång har det dykt upp mängder av trycksaksidéer... så om någon vill bolla idéer om bröllopsinbjudningar så fråga på. Men så här blev de i alla fall...
Idén är att blanda några olika dagbokstexter från våra liv med mer eller mindre sköna polariodbilder från olika eror... Alla texter är skrivna 10 september, det datum vi sedan träffades. De som redan känner oss väl, känner också igen episoderna i dagbokstexterna. De gäster som inte har känt oss så länge får en chans att lära känna oss lite mer.