onsdag 4 mars 2009

Ny klänning i sista minuten


Vad gör man när man hittar en ännu finare, ännu mer speciell klänning än den man redan har köpt för sisådär ett halvår sen eller så? Hittade den här hos Lillsessan. Blev jättekär på en gång, så klart. Så vad gör jag nu? Beställer den som känns rätt i hela magen, krånglar lite och säljer den jag har? Eller behåller den som är ok, men inte 100 och är förnuftig...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej ! Vad underbart det är att gifta sig och planeringen är både härlig och förfärlig ibland ;) !Vill bara säga som ett tips att jag letade länge (ca 2 år) efter min drömklänning då jag inte heller ville ha nåt som alla andra har och a-linje inte passade mig...mot slutet började jag ge upp och förlika mig med tanken att beställa något "näst bästa", men sen ! hände det underbara ,jag hittade den som jag kände att "den är min" !! Och även om du redan köpt en, om du känner att det är den andra du vill stå brud i så byt för din egen skull !!! Det är ju en speciell dag och du ska känna dig som den vackraste på jorden !Annars finns en risk att du ångrar dig, och det ska inte kännas som nåt är fel den dagen .

Stor kram och lyckönskningar från en som fick stå brud förra året i Augusti.....

annastina sa...

Köp drömklänningen!!!
Håller definitivt med föregående!!!

Jag hade samma problem med min vigselring, trodde aldrig jag skulle hitta RINGEN och det är en sån underbar känsla när man bara hittar DEN!!!

Lycka till :-)

//Anna

Lilys liv sa...

Köp ny, sälj den andra! Du kommer att ångra dig annars!

allicen sa...

Vilken trevlig blogg du har! Kan inte låta bli att lägga till dig på bloglovin för dina inlägg vill jag inte missa!

Ang klänningen håller jag med dom andra som kommenterat, köp den som känns 100!

Tess trött tokig morsa sa...

Härligt med ännu en som planerar bröllop, när är det dax för er?

Sofia sa...

Vilken underbar blogg! Jag är tyvärr inte särskilt pysslig av mig, men däremot ääälskar jag allt du visar här. Vi har nog liknande smak. :)

Gissar att ni gift er nu, så GRATTIS! Hoppas att er dag blev fantastisk. Hoppas att du återkommer med bilder på allt fint du ordnade med!

Jag gifter mig om ett år... Båda dina klänningar, den första och den andra, är fantastiska. Sydde du upp dem från amerikanska mönster, eller fattade jag fel? Riktigt intresserad av detta, för de klänningarna ÄR så "jag" (med). :D

Kram!

Sofia B sa...

ojoj vilken fin klänning! Precis vad jag letar efter! Var har du hittat den?

Mvh,

Sofia