tisdag 26 februari 2008

Swayze överraskar youtubeparet



Ååååh, vilken riktig fjortisdröm!!! Jag vill också att Patrick Swayze dyker upp bakom kulisserna till tonerna av "the time of my life" och snurrar runt mig som en docka. Hela mitt fjortisjag vill det, hallå ni stal min tjejdröm :-) Han överraskade youtubeparet på Oprah när de visade upp sina Dirty dancingsnurrar i studion. Kolla överraskningen på Oprah här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kände mig alldeles
fullständigt missförstådd när min älskling såg på mig med tårfyllda ögon och sa: Du har aldrig varit inne på min blogg, du bryr dig inte om mig, du är en hemsk människa...hm, okejrå, jag kanske överdriver lite grann, men det skar djupt i mig att höra och just då, precis i den stunden, vaknade tävlingsmänniskan i mig till liv, som en trumpet väcker en värnpliktig kl 04.30 måndag morgon vaknade jag och kände adrenalinet flöda till! Patrick Swayzes överraskning under Oprah är ingenting i jämförelse, här ska det bli "surprising" så det bara sjunger, dansar och svänger om det! Nu går hon aldrig säker, närsomhelst kan det stå blommor på bordet, med en liten lapp som säger att du är min första och sista tanke varje dag, närsomhelst kan det ligga biljetter till en schysst konsert och middag på nån trevlig restaurang på huvudkudden! Närsomhelst, vänta bara! Förresten så är Swayze och jag släkt..ja, nästan i allafall....när jag och guldhjärtat gjorde en undersökning på nätet vilken kändis man var mest lik så stnnade hjulet på nämnde Dirty dancing-swingare! Å andra sidan tror jag Willie Nelson kom rätt nära också men ja, ja fel kan ju lätt uppstå... Puss, hjärtat mitt! /den missförstådde

Pysselnenis sa...

Älsklingen, ingen överraskar mej som du - varje dag :-)
Du är redan världsabäst på söta lappar, busiga pussar, överraskningsbiljetter, blommor på bordet och sköna presenter som visar att du känner mej utan å innan. Faktum är att jag är riktigt bortskämd med sånt :-) Låt ingen morgonsurpuppa få dej å tro nåt annat. Jag ville bara att du skulle kika på min blogg - för det händer att jag ibland plitar ner något som bara du förstår, mitt gohjärta. Puss på dej! Du å jag:-)